Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Například, když Babiš převzal Kostelecké uzeniny, tak lidem okamžitě snížil plat. Ti, co odešli nahradil nekvalifikovanou sílou a vězni. Proto je kvalita uzenin taková jaká je,

2 0
možnosti
Foto

Jenom pro doplnění. Věci kolem Babiše dlouho sleduji. Babiš jako syn prominetních komunistických rodičů počátkem 80. let nastoupil do podniku zahraničního obchoduPetrimex, který byl monopolním dovozcem ropných a chemických produktů do bývaléSlovenské socialistické republiky. Z referentské pozice postoupil v roce 1985na funkci zástupce podniku v Maroku. Zde zastupoval v roce 1990 již 12slovenských firem. Od počátku působení v Maroku pracoval pod kontrolou sovětskéKGB, která usilovala v severní Africe o větší vlivovou agenturu. Toto všeprobíhalo pod krytím Správy kontrarozvědky Bratislava, kde byl Babiš nejprvezískán k operativní spolupráci jako tajný spolupracovník, později jako agentpod krycím jménem „BUREŠ“ a spisovou značkou 25085. V roce1994 Babiš opustil Slovensko a přestěhoval se do ČR. K tomu Babiš veřejnědeklaroval, že se stěhuje „prakticky bez peněz“. V ČR údajně z pověřeníspolečnosti PETRIMEX založil společnost AGROFERT a.s. V roce1995 byla ve Švýcarsku založena do dnešních dnů neznámá společnost O.F.I. Ost Finanz und Investment AG , která poskytla Babišovy peníze, který těmi penězi navýšil základní jmění Agrofertu . Petrimex, který do rozjezduAfrofertu investoval stovky milionů Kč ztratil tím majoritní podíl. Vedl s Babišem soud, kterýPetrimex nepochopitelně prohrál, nevyužil možnost odvolání a AGROFERTU předal většinu své obchodní klientely.Tuto strategii nepřátelského převzetí pak Babiš v budoucnu několikrát opakoval.

2 0
možnosti

Tradiční strany si přizpůsobily volební systém tak, aby bylo zajištěno, že je nikdo z křesel v parlamentu nedostane, maximálně na čas do opozice. Složitému systému kandidátek, preferencí, křesel, procent a přepočítávání běžný občan s obtížemi rozumí a tak raději mávne rukou, zvolí nemenší zlo, nebo nejde k volbám. Babiš přišel s jednoduchým návrhem, zvolte mě, já je tam nahoře vyřídím za vás, na tom zamakám. Čím víc se s ním hádají, tím víc lidí mu věří.

Přes všechny varovné vykřičníky létající kolem Babiše jdou jeho věřící slepě na porážku sebe sama. Jednoznačně v posledních letech několikanásobně navýšil Babiš zisky svých firem a to zejména díky dramatickému nárůstu přídělu Evropských a domácích dotací. Když usedne na židli premiéra, tak nás bezostyšně obere na daních a přidělí si je sám sobě. Nejraději by zrušil všechny, co mu do toho mohou kecat, senát a půlka parlamentu, vždyť to jsou kecalové a vyžírkové (v duchu výše uvedeného).

Důrazně varuji před státofirmou, kde občan jednotlivec je méně než výrobní prostředky a zdroje, kde všichni dostaneme stejné montérky s logem Agrofertu a ti neproduktivní budou jen na obtíž. Zbystřit by měli důchodci, sociálně potřební a studenti, kterých je na středních a vysokých školách zbytečně moc, když už mohou dávno makat. Nejvíc zbystřit by jsme měli my, voliči - co připravíme svým dětem:

Svobodné rozhodování, vlastní perspektivu, ale i odpovědnost za své kroky, nebo

celoživotní jistotu vazalství bez nutnosti se rozhodovat, jasně danou perspektivu, ale bez možnosti vlastního projevu, kreativity a nedej bože nějaké kritiky.

5 0
možnosti
Foto

I přes jasná data, která uvádíte a jež jednoznačně dokazují, že předseda hnutí ANO je gauner, bude slavit volební vítězství. Lidé jsou nepoučitelní a fascinování jedincem, který vede stát jako firmu /což je samozřejmě úplný nesmysl, pokud zabřednete do podrobností.

A to jste nezmínil jeho aféry se zveřejněnými odposlechy, v nichž připravuje na své politické odpůrce materiály k dehonestaci.

On prostě levný řízek a pivo na Čapáku je pro některé více, než charakter "vůdce".

11 0
možnosti
Foto

Včera večer jsme seděli u piva a jednu chvíli přišla řeč i na politiku. Jeden spolusedící prohlásil, že bude volit Babiše. Podivil jsem se nad tím, že mu nevadí dosavadní Babišovy finanční aféry. Dostalo se mi odpovědi: "Babiš si toho stihl nakrást dost, ten už víc krást nepotřebuje." To mi ovšem připomíná argumentaci ruského mužika: "Báťuška car je dobrý! Ale ti jeho rádcové jsou špatní, ty by bylo třeba vyměnit!"

5 0
možnosti
Foto

Problém je to, že on pod sebe hrabe dále a více. Dosavadní plné koryto mu zřetelně nestačí.

5 0
možnosti
Foto

Byla ta operace legální?

0 0
možnosti
Foto

Jak je v reportáži ČT uvedeno, žaloba Petrimexu se zamítla z formálních důvodů, protože byla podána 3 dny po termínu, legálností či věcnou stránkou převzetí se soud vůbec nezabýval. Nemluvě o pravděpodobně zfalšovaném zápisu z Petrimexu, který převzetí umožnil. Divoká léta devadesátá to byla...

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS